Data Strategy Workshop

Is jullie data roadmap nog niet gedefinieerd? Zweven er te veel data initiatieven rond in uw bedrijf?

DataSense staat u met veel plezier bij om een kickstart te geven aan de definitie of optimalisatie van uw data strategie aan de hand van een gratis Data Strategy Workshop

Het opmaken van een data strategie ligt aan de basis van een solide architectuur, maar blijkt niet altijd even eenvoudig te zijn binnen een organisatie.  Tijdens deze interactieve sessie met de verschillende stakeholders binnen uw bedrijf, zullen we samen de eerste stappen zetten om de ‘as is’ en ‘to be’ omgeving te bepalen.

Aan de hand van verschillende vragen over o.a. business behoeften, Data Governance en architectuur, proberen we een eerste beeld te vormen van jullie organisatie en hun data verwerking. De business behoeften vormen veelal het grootste struikelblok om gealligneerd te krijgen tussen de verschillende afdelingen en worden daarom ook als eerste behandeld.

Na deze workshop ontvangt u van ons een rapport met een duidelijk beeld over de huidige situatie en wat onze aanbevelingen zouden zijn naar de toekomst toe.

Bent u geïnteresseerd in wat er bereikt kan worden na slechts één workshop?

Plan dan hier een afspraak in onze agenda.

DataSense NV
Kempische Steenweg 309 bus 1.01
3500 Hasselt
BE 0674 824 149
+32 11 64 30 16
info@datasense.be

DataSense BV
Pedro de Medinalaan 73
1086 Amsterdam
+31 20 303 05 80
info@datasense.nl